Varför Sanitas Estepona?

6 juli 2022

Att välja sjukförsäkring i Spanien är en komplex fråga. Det finns många detaljer att ta hänsyn till. I den här artikeln ger vi dig information som hjälper dig att fatta välgrundade beslut - inte bara för dig själv, utan för din familj eller anställda (om du har ett företag).

 

Varför Sanitas Estepona?

Sanitas Estepona med den svenska hemsidan www.sjukforsakringarspanien.com är ett internationellt Sanitaskontor som tar hand om sina kunder personligen och permanent: Inte som en försäkringsmäklare vars jobb upphör så snart betalningen har gjorts. På Sanitas Estepona finns vi vid din sida så länge du vill. Vi ger dig råd och hjälper dig på svenska (och även på spanska, engelska, tyska, franska och holländska). På Sanitas Estepona har vi mer än 20 års erfarenhet av sjukförsäkringar. Du behöver inte stå i kö för en chatt eller vänta oändligt i telefonen. Vi erbjuder personlig service och du kan komma förbi och träffa oss personligen med bekväm parkering i närheten.

 

Varför Sanitas?

Sanitas är den ledande sjukförsäkringsbolaget och tjänsteleverantören i Spanien, som har ägnat sig uteslutande åt hälsovård i nästan 70 år. Tack vare att Sanitas är specialiserat på enbart hälso- och sjukvård har det lett till att vi till exempel har ett större utbud av vårdpersonal jämfört med andra försäkringar. Lite mer fakta om Sanitas:

 

  • Grundades 1954
  • Sanitas har varit en del av BUPA sedan 1989
  • Mer än 50 000 yrkesverksamma i Spanien, inklusive våra egna sjukhus och tandvårdskliniker.
  • Onlinetjänster och App: medicinska bokningar, digitala möten, medicinska videokonsultationer, auktorisationer, ersättningshantering, digitaltkort, digitala hälsoprogram etc. Allt designat för att våra kunder ska ha det så enkelt, smidigt och effektiv som möjligt. 
  • Anpassa din försäkring till max: vi erbjuder ett brett utbud av tillägg för att lägga till extra täckning på din försäkring.
  • Kundtjänst: förutom oss på Sanitas Estepona har du även tillgång till 150 kontor i hela landet och telefonassistans dygnet runt.

 

Beviset på ett bra företag visas när det går fel.

När du behöver hjälp snabbt.

När du inte vet vad du ska göra eller vem du ska kontakta.

Vi på Sanitas Estepona hjälper dig snabbt, effektivt och professionellt.

 

Kontakta oss så svarar vi på alla dina frågor om privat sjukförsäkring i Spanien.